ХОРА С ГЛАС

БЕЗПЛАТНО ИЗДАНИЕ
Формат: 200 х 210 мм.
64 стр., с твърди корици
Издава: Фондация GLAS

От първото изричане, че хората заслужават равенство, през дългите дебати, чак до произнасянето на закона: битката за равни права няма как да бъде водена тихо. За нея са необходими хора с глас. И да не са безстрашни, поне не са безгласни. Това са историите на 37 личности за ЛГБТИ правата в България.

“Хора с глас“ е първото издание на фондация GLAS, събиращо на едно място историите и размислите на тези публични личности.

Форма за поръчки

Изданието “Хора с глас“ се разпространява безплатно, необходимо е единствено да заплатите куриерската услуга (според действащият тарифен план на Еконт). Заплащането на куриерската услуга се извършва в момента на доставката на куриера в брой или чрез карта (в зависимост от техническата обезпеченост на куриерите). Доставките се извършват от 3 до 7 работни дни от датата на поръчката с Еконт за територията на България. Максимален брой книги в една поръчка – 1 бр. Поръчките ще се изпълняват до изчерпване на количествата.

Изчерпано количество

В момента поръчките на книгата са преустановени, тъй като всички налични бройки са изчерпани. Следете сайта ни и Facebook страницата, за повече информация относно ново издание на книгата. Благодарим ви за разбирането и интереса.