ХОРА С ГЛАС

БЕЗПЛАТНО ИЗДАНИЕ
Формат: 200 х 210 мм.
64 стр., с твърди корици
Издава: Фондация GLAS

От първото изричане, че хората заслужават равенство, през дългите дебати, чак до произнасянето на закона: битката за равни права няма как да бъде водена тихо. За нея са необходими хора с глас. И да не са безстрашни, поне не са безгласни. Това са историите на 37 личности за ЛГБТИ правата в България.

“Хора с глас“ е първото издание на фондация GLAS, събиращо на едно място историите и размислите на тези публични личности.

Форма за поръчки

Изданието “Хора с глас“ се разпространява безплатно, необходимо е единствено да заплатите куриерската услуга (според действащият тарифен план на Еконт). Заплащането на куриерската услуга се извършва в момента на доставката на куриера в брой или чрез карта (в зависимост от техническата обезпеченост на куриерите). Доставките се извършват от 3 до 7 работни дни от датата на поръчката с Еконт за територията на България. Максимален брой книги в една поръчка – 1 бр. Поръчките ще се изпълняват до изчерпване на количествата.

Моля, попълнете вашето име.
Моля, попълнете вашето име.
Field is required!
Field is required!
Field is required!
Field is required!
Моля, попълнете вашият e-mail адрес.
Моля, попълнете вашият e-mail адрес.
Field is required!
Field is required!
Натискайки бутон ИЗПРАТИ, вие декларирате съгласието си да използваме вашите лични данни от регистрационната форма за целите на регистрацията за предстоящият форум и/или за връзка с вас. Можете да оттеглите съгласието си, като изпратите имейл съобщение до office@workitout.bg. Ако оттеглите съгласието си, данните ви ще бъдат изтрити незабавно. В противен случай вашите данни ще бъдат изтрити, след като обработим вашата регистрация или когато целта за съхраняването им вече не съществува.