Политиката за поверителност и бисквитки
Виж

Фондация GLAS организира седмични прожекции на RuPaul’s Drag Race All Stars 4

Фондация GLAS организира седмични прожекции на RuPaul’s Drag Race All Stars 4

GLAS организира прожекции на новите епизоди на четвъртия сезон на легендарното драг риалити щоу RuPaul’s Drag Race All Stars в рамките на Big Gay Film Club всяка събота в Rainbow Hub (ул. „Любен Каравелов“ 24, София) до самия финал. Първата среща на българските фенове на формата ще се проведе на 15 декември, от 20:00 ч. Входът е свободен.

Концептуалният артист Ally Witch ще бъде специалният водещ на публичните прожекции. Родена и отраснала в Младост и усъвършенствана в Бруклин, Ally Witch е театралната драг вещица от най-блестящите ви мечти. Можете да я откриете да практикува поп пънк вещерство и да отстоява правата на брокатите навсякъде, където има местна драг култура. В събота тя ще провокира посетителите в хъба с атрактивна визия, забавни игри и много приятни изненади. Повече от нея може да видите в Instagram @allywitchbk  и Twitter @NedaMarie.

За подходящото настроение и разположение на духа в съботната вечер ще допринесе и специално създаденият за прожекцията коктейл Basic Bitch (познат още като BB), забъркан по идея на Цур (aka Tsury).

В All Stars 4 ще се състезават за короната, както и за място в залата на славата на Drag Race добре познатите Monét X Change, Latrice Royale, Trinity Taylor, Farrah Moan, Valentina, Monique Heart, Jasmine Masters, Naomi Smalls, Gia Gunn и Manila Luzon.

 

Още публикации

Онлайн GLAS

Уеб платформи и онлайн кампании част от дигиталното портфолио на Фондация GLAS.

 
Work It OUT
Rainbow Hub
BrinkItOn
We Are Tolerant
Sofia Pride
Stop Hate
Sofia Pride Arts