Политиката за поверителност и бисквитки
Виж

Онлайн премиера на романа „Не казвай на мама“

Онлайн премиера на романа „Не казвай на мама“

Фондация Сингъл Степ и Фондация GLAS представят „Не казвай на мама“, нов български роман, простиращ се отвъд границите на жанровете. Отвъд литературните традиции. Отвъд предразсъдъците. Но това не е просто „гей“ книга. Това е сюжет, развиващ се в продължение на над 40 години в повече от 10 държави на четири континента, чийто герои се оказват извън ограниченията, общоприетото и познатото. „Не казвай на мама“ е нещо като магически реализъм, отстояващ най-ключовото за съвременния човек право – правото да бъде себе си.

Онлайн премиерата на живо ще се състои на 8.05 (петък) от 20:30, на ФБ страницата на Сингъл Степ, в партньорство с GLAS Foundation и със съдействието на STREAMER.BG и Ligna Group. Тя ще включва разговор на журналиста Георги Тошев с автора на книгата Николай Йорданов, късометражен танцов филм, въвеждащ ни в света на нейните герои, както и възможност за въпроси към автора.

За литературата и свободата няма карантина. Споделете час от времето си с нас на 08.05.2020 година, от 20:30 часа на www.facebook.com/singlestepbg/

Онлайн GLAS

Уеб платформи и онлайн кампании част от дигиталното портфолио на Фондация GLAS.

 
Work It OUT
Rainbow Hub
BrinkItOn
We Are Tolerant
Sofia Pride
Stop Hate
Sofia Pride Arts